Mijn naam is Anastasia van Maren (1957). Samen met mijn man woon ik in Hoevelaken. We hebben twee leuke kinderen, die inmiddels niet meer thuis wonen.

In mijn jeugd had ik gaven zoals heldervoelen en helderweten. Toen ik kinderen kreeg ontdekte ik het effect van mijn handoplegging. Als ze zich niet lekker voelden of pijn hadden, vroegen ze of ik mijn hand erop wilde leggen, want dat gaf verlichting.
Op latere leeftijd kreeg ik de behoefte om daarmee voor andere mensen wat te betekenen. In 2008 kon ik door ziekte een langere periode niet werken. Dat gaf mij inzicht om naast mijn baan in het bedrijfsleven een andere weg in te gaan. Het was mijn wens meer vanuit het hart te gaan werken. Om mensen te helpen door een luisterend oor te bieden en hen te behandelen met helende energie. 

In de loop der jaren heb ik verschillende cursussen en opleidingen gevolgd op het gebied van intuïtie, bewustwordingsprocessen, paranormale gaven, het werken met helende energie en de kracht van handoplegging.
In 2013 heb ik het diploma behaald van de 4-jarige HBO beroepsopleiding tot natuurgeneeskundig paranormaal therapeut bij het Johan Borgmancollege (HJBC) te Utrecht. Daarnaast heb ik het diploma van de SHO registeropleiding Medische Basiskennis behaald, die voldoet aan de Plato eindtermen, waardoor mijn consulten vergoed blijven voor de meeste zorgverzekeraars.

In 2014 ben ik mijn praktijk gestart. Het is mooi om te zien, dat mensen baat hebben bij de energetische behandeling.