Mijn naam is Anastasia van Maren (1957). Samen met mijn man woon ik in Hoevelaken. We hebben twee kinderen, die inmiddels niet meer thuis wonen.

Al jong had ik gaven zoals heldervoelen en helderweten. Later ontdekte ik ook het effect van mijn handoplegging bij anderen. Op latere leeftijd kreeg ik de behoefte om daarmee voor andere mensen wat te betekenen. In 2008 kon ik door ziekte een langere periode niet werken. Dat gaf mij inzicht om naast mijn baan in het bedrijfsleven een andere weg in te gaan. Graag wilde ik mensen helpen door hen te behandelen met helende energie. 
In de loop der jaren heb ik verschillende cursussen en opleidingen gevolgd op het gebied van intuïtie, bewustwordingsprocessen, paranormale gaven, het werken met helende energie en de kracht van handoplegging.
In 2013 heb ik het diploma behaald van de 4-jarige HBO beroepsopleiding tot natuurgeneeskundig paranormaal therapeut bij het Johan Borgmancollege (HJBC) te Utrecht. Daarnaast heb ik het diploma van de SHO registeropleiding Medische Basiskennis behaald, die voldoet aan de Plato eindtermen, waardoor mijn consulten vergoed blijven voor de meeste zorgverzekeraars.

In 2014 ben ik mijn praktijk gestart. Het is mooi om te zien, dat mensen baat hebben bij de energetische behandeling.